15 Februari 2019

5 jaar kilometervrije garantie Alfa Romeo

Alfa Romeo test haar modellen onder de meest barre en bijzondere omstandigheden. Honderdduizenden testkilometers worden er zowel virtueel als echt rijdend afgelegd. De uitkomst van al die tests geeft het Italiaanse merk zoveel vertrouwen dat het in Nederland vanaf nu standaard 5 jaar fabrieksgarantie1 geeft op iedere door een officiële Alfa Romeo dealer in Nederland nieuw verkochte Alfa Romeo. Bijzonder bij deze garantie is dat er geen beperking geldt voor het aantal gereden kilometers. Mocht er gedurende de 5 jaar toch onverwachts iets onderweg in Europa gebeuren dan ontvangt de Alfa Romeo-klant ANWB pechhulp.

De lange garantieperiode garandeert dat kopers van een nieuwe Alfa Romeo 5 jaar lang zorgeloos kunnen rijden en niet voor onverwachte kosten komen te staan. Ook zorgt het voor lagere gebruikskosten en garandeert het een hogere restwaarde. En dat is interessant voor eventuele inruil of verkoop. Indien in de eerste vijf jaar na aanschaf de Alfa Romeo van eigenaar wisselt, gaat de garantie mee naar de nieuwe eigenaar.

Als in de eerste 5 jaar na aanschaf van een nieuwe Alfa Romeo onderdelen onbruikbaar of inefficiënt blijken te zijn wegens fabricagedefecten, dan worden deze gratis vervangen door originele onderdelen. Onderdelen onderhevig aan slijtage2 zoals banden, bougies en remblokken vallen buiten de garantie.
Schade door ongevallen, brand en/of diefstal, krassen, chemische schade en schade als gevolg van niet originele onderdelen is uitgesloten.

Voorwaarde voor aanspraak op garantie is dat de onderhoudsbeurten, zoals voorgeschreven door de fabrikant en beschreven in het instructieboek, zijn uitgevoerd en gecertificeerd door degene die deze werkzaamheden heeft verricht.
Meer informatie over zorgeloos Alfa Romeo rijden en de standaard 5 jaar kilometervrije garantie is te vinden op www. alfaromeo.nl.


Lijnden, 15 februari 2019


----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------


1
5 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie met 3 jaar aanvullende garantie van MOPAR Vehicle Protection (onderdeel van FCA group).
2
Onderdelen onderhevig aan slijtage zijn componenten die regelmatig moeten worden vervangen zoals banden, velgen/wieldeksels, ontstekingsbougies/voorgloeibougies, koppelingsplaten, koppelings-mechanisme, remschijven en remblokken, ruitenwisserbladen, achterruitwisser/koplampwisser, achterste remschoenen, remtrommels, accessoire riem (behalve de distributieriem), schokdempers, lampen (binnen-en buitenverlichting), batterij, zekeringen, alle uitlaatpijpen (behalve het systeem van emissiebeperkende katalysator en roetfilter), smeermiddelen, filters, wieluitlijning. Afdichtingen, wielen, cilinderslot en sleutels, handgrepen, scharnieren, verlichting en kunststof onderdelen, lampen, verf, ramen, ruitenwisserbladen, deur- en ruitdichtingen (behalve het open dak), interieur bekledingen en stoffen van deuren, zittingen, tapijten, drempelbekleding en motorkapbekleding.

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2018 verkocht FCA ruim 4,8 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirco Rácz.
Telephone: +31 203421809
Email: mirco.racz@fcagroup.com
Mobile: +31 652000188

W: www.alfaromeopress.nl
W: www.fcagroup.com
facebook.com/alfaromeonl
youtube.com/user/AlfaRomeoNederland

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek